Step into the sh’office

Bon 7161 Shoffice

You may have already seen a few pictures of our new external office space on our Facebook page, but we thought we’d give you a roundup of the whole project here too.

The 20m2 building has been designed to complement our beautiful landscaped garden, and has been dubbed by Team Bonfire as the ‘Sh’office’ (part shed - part office).

As we continue to expand we did think about moving, but we didn’t want to leave the historic building we’ve come to love over the past eight years. So we got creative and came up with the idea of putting in the external space as part of a wider redevelopment of our offices.

Once the building was up and ready for use we then set about taking direction from one of our own client’s creative spaces – Bosch’s 'Innovation Laboratory'. The sh’office is now fitted out like Karl the Bosch engineer's laboratory and even features some miniature Karl figurines.

Working with an award-winning architect, we’re now looking to open up some of our internal office space even further so the growing teams within Bonfire can engage and interact more easily.

Other articles related to 'Team News'

Other articles related to ''

Let us know how to contact you.